dijous, 10 de desembre del 2009

Fira del llibre digital

El passat mes de novembre va tenir lloc a Madrid la primera fira del llibre digital. Aquesta fira pretén establir-se com un esdeveniment comercial, d’intercanvi, de debat, i de consolidació del llibre digital. La fira va tenir lloc dins el marc del FICOD 09 (Foro Internacional de Contenidos Digitales), i va ser organitzada per Cultura Net i Bubok.
Aquesta fira, més que un esdeveniment puntual constituirà una plataforma de coneixement, divulgació, i sistematització de tots els processos que intervenen en l’imparable trànsit del llibre imprès al digital.
Dins el programa hi havia taules rodones, conferències, exposicions, tallers, … i en general va tenir una bona acollida.

El llibre digital també va ser el protagonista de la 44ª ed. de la fira del llibre de Durango que es va celebrar el passat cap de setmana. Es van situar diversos stands informatius a la fira i tot i distribuir-se títols, la funció bàsicament era informar als ciutadans sobre aquesta nova forma de lectura.
Aquest nou format, també es veu com una oportunitat per les llengües minoritàries perquè donen major visibilitat i permeten la divulgació a menor preu.

En definitiva el llibre digital està tenint molt bona acollida i està present cada vegada més en diferents esdeveniments.

Sílvia Sanahuja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada